Αποκριάτικο Ξεφάντωμα στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μαρία Γεροντή

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2018
23/12/2018
Η εκδρομή μας στο Νάυπλιο
19/04/2019

Αποκριάτικο πάρτυ για τα όλα τα παιδιά και σε πολύ διασκεδαστικούς ρυθμούς , διοργάνωσε τη Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019, το  Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μαρία Γεροντή, στην αίθουσα εκδηλώσεών μας.

Το ξέφρενο πάρτυ ξεκίνησε στις 17:00 και περιείχε όλα εκείνα τα στοιχεία για να περάσουν τα παιδιά  ένα τόσο κεφάτο απόγευμα, να διασκεδάσουν  με τη ψυχή τους και να χορέψουν.  Είναι δύσκολο να περιγραφούν  με λόγια οι φρενήρεις ρυθμοί του.

Παιδιά, καθηγήτριες  και προσωπικό του φροντιστηρίου μας, με εντυπωσιακές αποκριάτικες στολές, έφεραν αμέσως το γιορτινό κλίμα στο πάρτυ.

Όλοι ήταν αγνώριστοι!   Ζορό, χίπισσες, ινδιάνοι, μάγισσες, πειρατές, πριγκίπισσες, αστυνομικοί, αλλά και άλλες πρωτότυπες  στολές, είχαν τη τιμητική τους.

Η στολισμένη αίθουσα, οι πολύχρωμες  σερπαντίνες, η ρυθμική μουσική, οι αστείες μάσκες, τα εντυπωσιακά καπέλα, τα χαμογελαστά πρόσωπα  και τα δυνατά γέλια, ηταν στη πρώτη γραμμή.

Ειδικά τα παιδιά που κέρδισαν στα παιχνίδια του μπαλονιού και της καραμέλας, αλλά και των διαγωνισμών χορού και της πιο επιτυχημένης στολής, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενα με τα βραβεία και τα αναμνηστικά διπλώματα που πήραν, για να τους θυμίζουν αυτή τη ξεχωριστη ημέρα!

Εφ’ όσον ήταν Τσικνοπέμπτη, το Κέντρο μας  δεν θα μπορούσε να μη δώσει και πάλι ως συνήθως μια ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση.  Παραδοσιακό έθιμο λοιπόν το ψήσιμο στα κάρβουνα και ο ψήστης μας με τη στολή και το καπέλλο του έψηνε σουβλάκια για όλα τα παιδιά, που το χάρηκαν ιδιαίτερα, τόσο σαν ιδέα, αλλά περισσότερο σαν γεύση!

Η μουσική ήταν γεμάτη αποκριάτικα τραγούδια  και το πάρτυ είχε τεράστια επιτυχία!  Οι μαθητές και οι μαθήτριες με αστείρευτο κέφι πέρασαν υπέροχα και όλοι διασκέδασαν, δίνοντας ραντεβού για του χρόνου!

Τέλος, ευχαριστούμε τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν με τόσο ενθουσιασμό και φαντασία στο κάλεσμά μας, αλλά και τους εκπαιδευτικούς  μας, για τη πολύπλευρη και σημαντική συμμετοχή  τους!

Ευχόμαστε Καλή Σαρακοστή σε όλους!

Comments are closed.