Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2018

Διασκέδαση σε Escape Room
11/11/2018
Αποκριάτικο Ξεφάντωμα στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μαρία Γεροντή
13/03/2019

Συμπληρώνοντας τη χρονιά που φεύγει τα 20 χρόνια μας στη ξενόγλωσση εκπαίδευση και μέσα σε ένα ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες πριν, η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου μας.

 

Η γιορτινή διάθεση όλων, το στολισμένο  χριστουγεννιάτικο δέντρο,  η ανάλογη διακόσμηση, τα παιδικά χαμόγελα, αλλά και η συμμετοχή των γονιών που αγκάλιασαν την εκδήλωση  μας, υπήρξαν οι δημιουργικές πινελιές για να πραγματοποιηθεί  μια πολύ όμορφη και επιτυχημένη γιορτή!

 

Μέσα από την εκδήλωση αυτή, κατανοήσαμε όλοι πόσο ευχάριστα μαθαίνουν τα παιδιά διασκεδάζοντας, καθώς τραγούδια και θεατρικά στην αγγλική γλώσσα, είχαν όλα εκπαιδευτικό σκοπό. Άλλωστε, στόχος όλων αυτών των εκδηλώσεων  είναι να έρθουν οι μαθητές μας σε επαφή με τα έθιμα, τα τραγούδια και τον πολιτισμό της γλώσσας που διδάσκονται.

Η ποιότητα των εορταστικών θεατρικών ήταν εξαιρετική, οι μαθητές και οι μαθήτριες, μικροί και μεγαλύτεροι,  πραγματικά έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους, ξεχώρισαν όλοι  και χειροκροτήθηκαν έντονα. Επίσης και οι καθηγήτριες μας,  τους δίδαξαν τους  ρόλους με ιδιαίτερο ζήλο και  απαράμιλλη προσπάθεια. Τα πιό θερμά μας συγχαρητήρια λοιπόν, στους μαθητές, τις μαθήτριες και στις καθηγήτριες τους.

 

Εξαιρετική πινελιά στην εκδήλωση απετέλεσε και η εμφάνιση της χορωδίας του φροντιστηρίου μας, η οποία, με την καθοδήγηση της καθηγήτριας μουσικού θεάτρου κας  Γ. Ηλιοπούλου, άφησε σε όλους θαυμάσιες εντυπώσεις.

 

 

Κατά τη διάρκεια της γιορτής επίσης, ανακοινώθηκαν και τα ονόματα μαθητών και μαθητριών  που κέρδισαν υποτροφία, ενώ έγινε και η απονομή των πτυχίων στα παιδιά, που με το απόλυτο ποσοστό (100%), πέτυχαν στις εξετάσεις  Lower και Proficiency  του Μαίου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες  παρέλαβαν τα πτυχία τους  από τη κ. Γεροντή, μέσα σε ένα χαρούμενο κλίμα επιβράβευσης και ενθουσιασμού.

Η συγκίνηση  ήταν φανερή  στα πρόσωπα των γονιών τους που παρακολούθησαν  την απονομή, ενώ με τα κινητά τους αποτύπωναν όλοι τη μοναδική στιγμή των παιδιών τους.

Εμείς συγχαίρουμε τα παιδιά και ευχόμαστε να ζήσουν πολλές τέτοιες στιγμές επιτυχίας σε ότι και αν κάνουν  στη ζωή τους!

 

Η  χαρούμενη  γιορτή έληξε με ευχές προς όλους για ειρήνη, υγεία, ευημερία και καλή πρόοδο στους μαθητές και στις  μαθήτριες μας.

Για μας, τα θερμά συγχαρητήρια των γονιών για την διοργάνωση της εκδήλωσης, ήταν ότι καλύτερο για να αντλήσουμε δύναμη για τη  χρονιά που έρχεται….

 

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2019!

Comments are closed.