ΕΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

ΑΣΚΗΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΣΙΗΣ ΣΕΙΣΜΟΥ 2019
25/10/2019
On-line Μαθήματα MG
02/06/2020

Το  ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΑΡΙΑ ΓΕΡΟΝΤΗ είναι  καταξιωμένο  στο χώρο προετοιμασίας για τις πανελλήνιες και βοηθά με επιτυχία τους μαθητές να περάσουν σε σχολές, στις οποίες  χρειάζεται η Αγγλική Γλώσσα.

Τα τμήματα για τις Πανελλήνιες εξετάσεις που οδηγούν στις Σχολές Μεταφραστικού, Αγγλικής Φιλολογίας, Διερμηνείας, Ευρωπαϊκών Σπουδών, Τουριστικών και άλλων Πανεπιστημιακών Σχολών, διαμορφώνονται ειδικά για την προετοιμασία των μαθητών και μαθητριών. Η θεματολογία και η ύλη των μαθημάτων είναι συγκεκριμένη και έχουν πάντα στόχο την εξοικείωση με τις εξετάσεις. Οι μαθητές μας οπλίζονται με τα καλύτερα εφόδια, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για το ειδικό μάθημα των αγγλικών στις πανελλήνιες. Το μελετημένο μας και ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμμα, δίνει τη σωστή καθοδήγηση στο δρόμο για Ανώτατες Σχολές.

Το έμπειρο διδακτικό μας προσωπικό είναι αναγνωρισμένο για τη μεταδοτικότητα, την εργατικότητα  και την υπευθυνότητα του και με προσεκτικό σχεδιασμό  εξοικειώνει απόλυτα τον υποψήφιο με τις πραγματικές συνθήκες των εξετάσεων.

Διαθέτουμε τη γνώση και την πείρα για να οδηγήσουμε τους μαθητές μας στην επιτυχία!